Vind hieronder een antwoord op

Veel gestelde vragen

Afspraak nieuwe klant

Wegens aanhoudende drukte, is er een klantenstop. Hierdoor is het niet mogelijk om als nieuwe klant een afspraak te maken. Indien er last-minute plekjes vrijkomen, worden deze gecommuniceerd via de nieuwsbrief. Schrijf je onderaan deze pagina in.

Afspraak vaste klant

De agenda voor vaste klanten komt elke 19e van de maand online voor de maand erop. Je krijgt een link naar de agenda via je mailbox of raadpleeg de link via de 'book online' knop rechts bovenaan de website.

Hoe bereid ik mij voor op mijn afspraak?

Het is de bedoeling dat ik een realistisch beeld heb over hoe je haren vallen. Idealiter kom je naar je afspraak met je krullen in ‘tact’. Hiermee bedoel ik zonder manipulatie van een staart of dotje. Je mag je stylingproducten aanbrengen zoals je het gewoonlijk zou doen.

Hoe lang blijft het resultaat?

Alle behandelingen zijn op basis van jouw natuurlijke haartype. We gaan samen op zoek naar de juiste producten en stylingroutine op basis van jouw haar en wensen.

Het is niet mogelijk om je permanent ‘meer’ krullen te geven. Je kan wel meer krullen ervaren door de juiste stylingproducten en technieken. Deze dien je na elke wasbeurt opnieuw toe te passen.

Het geknipte model is uiteraard blijvend. Na verloop van tijd kan het model uitgroeien. Ik raad je aan om je haar om de 3-6 maand te laten bijknippen.

Hoe annuleer ik mijn afspraak?

Kan je door onvoorziene omstandigheden niet aanwezig zijn? Laat mij ten laatste 48u op voorhand iets weten via e-mail.

Er staan veel mensen op de wachtlijst dus zo heb ik de mogelijkheid om iemand anders in te plannen.

Kom je niet opdagen zonder iets te laten weten? Dan is het niet mogelijk om in de toekomst een nieuwe afspraak in te plannen. Als ik niet op de hoogte ben, kan ik niemand anders op het tijdslot zetten en gaat mijn tijd en een potentiële plek verloren.

Contact: hello@curlstudio.be

Help, ik ben te laat?

Denk je te laat te komen? Breng mij zo snel mogelijk op de hoogte via e-mail of Instagram.

Ben je meer dan 20 minuten te laat? Dan kan het zijn dat dit ten koste gaat van jouw afspraak en dat we de behandeling niet volledig kunnen uitvoeren.

Contact: hello@curlstudio.be

Hoe plaats ik een bestelling?

Alle bestellingen kunnen geplaatst worden via de webshop.

Wat zijn de verzendopties?

Pakjes kunnen verzonden worden naar je thuis of je kan voor de afhaal-optie kiezen en jouw bestelling komen ophalen in het salon.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Alle pakjes worden verzonden via Bpost.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • €7,50 voor bedragen onder de €100
  • €5,50 voor bedragen vanaf €75
  • Gratis verzending vanaf €100

Wat is de levertijd?

We doen zorgvuldig ons best om de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen worden binnen de 1-2 werkdagen naar de post gebracht. Mochten we door onvoorziene omstandigheden de levertermijn niet halen, wordt u hier zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Het is mogelijk om te betalen via cash, payconic of bancontact