About Curl Studio

Curl Studio is een plek waar all curlkind terecht kan voor advies, producten en salonbehandelingen op maat. Elke krul is uniek, met deze reden is ook elke behandeling uniek. We starten vanuit jouw persoonlijke situatie en we bekijken waar jij nood aan hebt. Bij alles wat we doen, staat de gezondheid van het haar centraal.

Het doel is om jou met een tevreden gevoel en helemaal verliefd op je krullen naar buiten te laten gaan. Hierbovenop zal je nieuwe tips & tricks op zak hebben waarmee je thuis verder aan de slag kan.

Services

The Face Behind Curl Studio

Ik, Nya, ben helemaal gefascineerd door krullen. Niet alleen die van mezelf maar door alle verschillende soorten: kinks, coils, curls en waves. Ik vind het zo mooi om te zien dat iedereen zijn haren anders zijn en elke krul anders krult.

Ik was zeker niet altijd zo enthousiast over krullen. Integendeel zelfs, ik had een haat-liefde relatie met focus op het ‘haat’ gedeelte. Ik vond mijn krullen ab-so-luut niet mooi. Volgens mij kwam dit deels doordat ik niet wist hoe ik ermee moest omgaan. Ik zocht allerlei manieren om mijn krullen te manipuleren. Op mijn 18e begon ik regelmatiger vrouwen met krullen op social media te zien, toen werd ik toch wel nieuwsgierig naar hoe mijn natuurlijke haren er konden uitzien. Ik besloot om mijn haren niet meer opnieuw te relaxen en zo begon mijn natural hair journey.