Word een pro!

Deze video-cursus leert je alles om zelf aan de slag te gaan met je krullen. Van haareigenschappen tot de juiste producten en stylingtechnieken. Transformeer je pluizige lokken tot gedefinieerde krullen!

meer info

The Curly Cut

Elke krul is uniek en verdient een aanpak op maat. We starten met een consultatiegesprek waarin je wat meer uitleg geeft over je haren. Op basis hiervan, bekijken we samen wat je haareigenschappen zijn, wat je verwachtingen van de knipbehandeling zijn en op welke manier we het gewenste resultaat zullen bekomen.

What’s included?

Een warme drank, consultatiegesprek, haaranalyse, wasbehandeling, hoofdmassage, knipbehandeling, styling, drogen met de diffuser, product en stylingadvies.

2u- | ,-149

Spice Up Your Curly Cut

Voeg één van de onderstaande opties toe aan je Curly Cut. De add-on behandelingen kunnen niet apart geboekt worden.

Exfoliating Scrub

Deze exfoliatiebehandeling helpt je hoofdhuid te reinigen. De scrubbehandeling is geformuleerd met Hawaiiaans rood zout, dat rijk is aan vulkanische klei en mineralen. Appelfruit, gemaakt om voorzichtig onzuiverheden te verwijderen, herstelt en hydrateert de hoofdhuid, terwijl extract van selderijzaad en pepermuntolie de bloedstroom circulatie stimuleren. Tea tree olie-extracten helpen ontstekingen en irritaties te verzachten.

-,7

Hydrating Treatment

Net zoals de rest van ons lichaam, verdient ons haar het om regelmatig volledig in de watten gelegd te worden.

Breng je krullen weer tot leven met deze intensieve behandeling; deep moisture of proteïne treatment. We bekijken ter plekke welke treatment jouw haar nodig heeft.

Deze treatment is ideaal voor droog, beschadigd, gekleurd of dof haar.

-,10

Olaplex Rebuild Treatment

Zaken zoals het kleuren van je haren, het gebruik van hittetools of overmatige blootstelling aan uv-straling door de zon, hebben een grote impact op je haar. Ze kunnen je haren beschadigen met als gevolg: pluizig, droog en breekbaar haar. Bij extreme gevallen kan je krulpatroon verminderen of zelfs verdwijnen. Olaplex bevat een gepatenteerde formule die je haren van binnenuit zal herstellen.

-,15